Forside > Referencer > Artikler > DECOPLANT cykler deruda'  

Bragt i "Tidens Kontor "

DECOPLANT cykler deruda'
Som leverandør af plantemiljøer til danske virksomheder, er DECOPLANT altid med i spidsen af klassementet

Tekst: Max Jørgensen
Foto: Decoplant


For andet år i træk er DECOPLANT hovedsponsor for cykelløbet DECOPLANT Grand Prix i Hadsten. Løbet køres dagen efter Tour De France slutter, og det tiltrækker nogle af verdens bedste cykelryttere. Men hvorfor vælge at sponsorere et cykelløb?

- Vi kan godt lide alternative løsninger i vor markedsføring, og derfor falder det naturligt for os, at satse på et cykelløb. Vi tror på, at den eksponering er mere synlig, end hvad vi ellers kunne få for de samme penge på andre måder, forklarer direktør Claus Stoustrup.

Den gule trøje
Sponsoreringen af cykelløbet er også en af firmaets måder at støtte lokalsamfundet på. Hadsten ligger ikke så langt fra DECOPLANT´s hovedkvarter.

- Og for at blive i cykelterminologien, så er det os, der har den gule førertrøje på, når det gælder plantemiljøer. Vi er for længst stukket af fra hovedfeltet, og så er det op til vore konkurrenter, om de vil sidde på hjul. Det er os, der sætter trenden med nye løsninger og produkter, og vi går ikke på kompromis. Vi sælger høj kvalitet, fastslår Claus Stoustrup.

Han har stået i spidsen for virksomheden siden 1988, og siden er det kun gået op ad bakke. Seneste ryk er ansættelse af arkitekt Jan Ramlow som salgs- og markedschef.

Grønt virker afstressende
DECOPLANT´s primære produkt er plantemiljøer. Som regel indgår kunderne en planteserviceaftale, og hvad den går ud på forklarer Jan Ramlow.

- Opstilling og servicering af plantemiljøerne foretages af vores uddannede gartnere – og dette inkl. 100 % grogaranti. På den måde slipper kunderne for visne planter, der skæmmer lokaler og kontorer.

- Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og i moderne virksomheder er indretningen ofte meget minimalistisk og stringent. Grønne planter, skulpturer og kummer, der er opstillet på en smagfuld måde har mange gode effekter. Planterne bryder linierne, fornyer luften og virker afstressende, siger han.

Udendørs miljø til rygerne
DECOPLANT leverer plantemiljøer til over 2000 danske virksomheder og beskæftiger 25 ansatte i hovedafdelingen og de tre serviceafdelinger i Jylland på Fyn og Sjælland. Ofte begynder en aftale med et besøg i showroomet i Herskind, hvor kunderne kan se mange spændende arrangementer med planter og kummer, inden de bestemmer sig for den løsning, der passer til dem.

Det sker også, at personaleforeninger arrangerer besøg hos DECOPLANT, hvor de kan høre nærmere om plantemiljøer og de øvrige produkter over et glas vin. Ofte bliver de ansatte i en virksomhed, som DECOPLANT leverer miljøer til, nemlig så begejstrede, at de vil købe noget hjem til privaten, og det kan naturligvis også lade sig gøre.

DECOPLANT sælger også møbler til udendørs miljøer, og direktør Claus Stoustrup er spændt på, hvad der sker, når rygeforbuddet på offentlige steder træder i kraft den 1. april.

- Så skal café- og restaurant ejere til at tænke kreativt, og hvorfor ikke tage os med på råd, så de udendørs ”rygerum” bliver ordentligt indrettet med solide møbler, der kan tåle det danske klima og som ikke behøver at blive sat ind om natten.

Til toppen